WEERBAARHEIDSTRAINING & (KICK) BOKSEN 

Weerbaarheidstraining en of Kickboksen wordt op dit moment individueel aangeboden voor jeugd,  jongeren en volwassenen.

Weerbaarheidstraining is een mix van Thai en kickboksen en ervaringen vanuit karate en krav maga.  Maakt je erg bewust van jezelf en je grenzen aan kunnen geven en wat praktisch kan werken.

Thai / Kickboksen maakt je fysiek en mentaal ook erg sterk en weerbaar.  Het scheelt niet veel van de weerbaarheidstraining.

Het lichaam als instrument gebruikend wordt er conditioneel en fysiek hard gewerkt de beginselen van het Kick / Muay Thai boksen aan te leren. 

Training is altijd anders. Individueel of in kleine groep.  Outdoor en Indoor is mogelijk, we zijn van alle markten thuis. Dat maakt het leuk en divers..  Conditioneel wordt er altijd gewerkt, dan weer middels parcours met diverse materialen, dan weer buiten middels wat de natuur aanbiedt of in de oefenruimte binnen bijv.  met boks zakken en trapkussens. 

Individuele training heeft de voorkeur omdat velen het toch best spannend vinden een gym te bezoeken en te gaan leren Kickboksen bij al die andere deelnemers die al een tijd trainen. En ja, dat gaat soms hard.

Individuele training  of in kleine groep maakt ook dat er veiligheid is, aandacht voor de persoon met wat hij of zij wil en dat kan op eigen tempo. Het kickboksen en de conditionele en fysieke training die daar bij hoort, geeft je een boost, sterkt je fysiek en mentaal en zorgt ervoor dat calorieën verbrandt worden! 

De training duurt een uur. Desgewenst kan er één of twee maal per week getraind worden. Vaker kan in overleg.

Er zijn materialen als bokshandschoenen en scheenbeschermers aanwezig. Verstandig is bij een paar trainingen verder, toch ook een kruisbeschermer, de tok, aan te schaffen en een bitje. Eigen materiaal bij langer trainen is ook fijn gezien het harde werken en dus zweten en verbranden van calorieën! 

BUITENTRAINING BOOTCAMP KICKBOKSEN

Woonachtig in de omgeving Doetinchem?

De bosrijke omgeving geeft uitstekende mogelijkheden om midden in de natuur te trainen .

Dat kan individueel, maar ook in groepen van 6 tot  max 8 personen

Materialen  zijn inclusief.

WEERBAARHEIDS TRAINING

Voor jong en oud!  Voor ouders en kind of individueel. Wordt mentaal en fysiek sterker, geef je grenzen aan en straal dat uit en leer wat op "straat"  effectief is.

Kom op recreatieve wijze genieten van deze effectieve trainingsvorm !

Graag tot ziens, OSU!